fbpx

Søren Huss

tir31okt20:00Søren HussSiddende koncert på rotationen20:00(GMT+01:00) ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 HolbækUDSOLGT

Info

Sangeren kan denne gang opleves helt intimt i selskab med musikeren Christian Balvig.

Det har været en ganske bevægende oplevelse for Søren Huss, at vende tilbage til scenen efter et par års pause som følge af en depression. Og det virker til at følelsen har været gengældt. Publikum er i løbet af det sidste halve år strømmet til sangerens koncerter med fuldt band. Mange af koncerterne har været totalt udsolgt, og anmelderne har strøet om sig med roser og stjerner.

Jyllands Posten gav hele 6 stjerner i Vejle Musikteater ved første koncert på Søren Huss’ forårstour og udtalte: ”Starten på Søren Huss’ comebackturné efter svær depression blev en poetisk påmindelse om alt det, vi alle sammen har til fælles og alle de gode grunde til at blive ved.”

Til efteråret har Søren Huss så givet hele sit band fri, lige bortset fra Christian Balvig, der tager med ham rundt i hele landet i løbet af oktober og november måned. Sammen vil de spille en række intime koncerter, hvor de spiller nogle af Sørens største sange, samt præsenterer nogle af de helt nye.

Søren Huss udtaler: Touren i april var en af de bedste i mange, mange år. 13 koncerter på 18 dage hvor ham fra Saybia kiggede forbi og sang et par sange. Jer der var med til koncerterne, ved hvad jeg mener:-). Bandet spillede fremragende og jeg havde adgang til min stemme på en måde, jeg ikke har prøvet i mange år. Nu glæder mig til at komme på græs med bandet til sommer, hvor der ligger fine musikalske oaser spredt rundt i landet. Men til efteråret spiller jeg en lille tur, hvor jeg skalerer det hele ned igen. Jeg kommer rundt i landet kun flankeret af komponist og pianist Christian Balvig. Håber vi ses”

– 75 min

 


 

Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Marineret Tun, topping og brød
Hovedret: Langtidsstegt oksekød, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

Mere

Tid

31. oktober 2023 20:00(GMT+02:00)

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Other Events

Get Directions

Go to Top