fbpx

Tamra Rosanes

tor21sep20:00Tamra RosanesSiddende koncert på Rotationen20:00 ROTATIONEN, Havnegade 3, 4300 Holbæk

Info

Tamra Rosanes fejrer sin forrygende karriere med jubilæumsturné i 2023!

Sikke et liv! Sikke en karriere! Danmarks grande dame indenfor Country/Americana, Tamra Rosanes, markerer sine 50 år i musikkens tjeneste med jubilæumsturne og ny udgivelse!

I studiet, på skærmen og først og fremmest på scenen har Tamra Rosanes gennem halvtreds år leveret topklasse-underholdning med musik af højeste karat.

Danish Music Award vindende Tamra har udgivet 18 albums og arbejdet sammen med utallige stjerner i ind- og udland, sunget kor på over 500 tracks, deltaget i Melodi Grand Prix og optrådt med en bred vifte af store navne, herunder Sanne Salomonsen og Lis Sørensen i trioen COWGIRLS, Kim Larsen og DR Underholdningsorkestret.

Med et håndplukket orkester i ryggen og en 5 spritnye tracks som udgives hen over det næste år, er Tamra Rosanes klar til at fejre sit jubilæum og give sit dedikerede publikum et brag af en turne i efteråret 2023.

Oplev hits fra hele karrieren, Would You Lay with Me, Rub It In, I Just Wanna Dance with You og Breathe Again. Oplev stemningen, stemmen og lyden af ægte Country/Americana.

Mere

Tid

(Torsdag) 20:00

Sted

ROTATIONEN

Havnegade 3, 4300 Holbæk

Titel

Go to Top