Dining Week på Restaurant Sidesporet | 10. – 19. oktober

Glæd dig til en skøn madoplevelse under Dining Week på Restaurant Sidesporet! Fra den 10. til 19. oktober byder vi på to nøje sammensatte tre-retters menuer, der forkæler sanserne.

Menuerne er skabt med inspiration fra det franske og nordiske køkken og vores sæsonbetonede tilgang til gode råvarer.

Vælg  mellem den klassiske menu eller vores lækre vegetariske alternativ – begge til kun 250 kr. + billetgebyr 29 kr.

Klassisk Menu

Forret

Cremet suppe lavet på butternutsquash
serveres med koriander, æble and bladselleri

Hovedret

Braiserede kalvekæber
serveres med frikassé og saltbagt selleri

Dessert

Klassisk suppe lavet på hyldebær
serveres med sukkerristet brød & Arla Unika fløde 48%

Vegetarisk Menu

Forret

Cremet suppe lavet på butternutsquash
serveres med koriander, æble og bladselleri

Hovedret

Bagt kålrabi
serveres med frikassé og saltbagt selleri

Dessert

Klassisk suppe lavet på hyldebær
serveres med sukkerristet brød og Arla Unika fløde 48%