fbpx
Loading...
FESTMENUER2018-01-06T09:45:13+00:00
Bestilling af fester og andre arrangementer

Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 15 kuverter for festbuffeter

Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Depositum betales inden 6 dage.

Senest en måned for arrangementet:
Kontakt hotelchef Kasper Lomholdt via mail: kasper@sidesporet.dk for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.

Priserne er pr. person, – børn under 12 år – halv pris.

Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer (250 personer ved café borde)
Se vores festmenuer / buffeter eller sammensæt selv din menu.

Lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, blomster, oprydning, servering/ betjening er incl. i menupriserne.
Specielle blomster & dekorationer er I velkommen til selv at medbringe.

Ved selskabsarrangementer er lokalet til rådighed i max 8 timer.
Pr. påbegyndt time derudover pålægges ekstra leje á 750 kr.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00.
Ved brunch, som varer 3 timer, kan man forlænge med 2 timer ved tilkøb af øl og vand og/eller kaffe og kage efter maden.

Telefon 59 40 08 66 | restaurant@sidesporet.dk

Festmenuer, buffeter, brunch

Velkomstdrink:
Mousserende vin – sød hvid, sød rød eller tør hvid

Forret:
Varmrøget laks med kaperscreme, hjemmebagt brød og smør

Hovedret:
Helstegt oksefilet med årstidens grønt, rødvinssauce og ovnbagte kartofler

Eller 

Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorffsalat, vildt sauce, sødt og surt

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert:
Isdessert med frisk frugt

Dessertvin: Moscatel

Kaffe med 1 glas likør eller cognac

Pris pr. person: 525,-

Ad libitum slutter efter desserten

Velkomstdrink
Mousserende vin – sød hvid, sød rød eller tør hvid

Forret
Tarteletter med høns i asparges

Hovedret
Svinekam Danoise med brunede og hvide kartofler, rødkål og brun sovs

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert
Citronfromage med flødeskum

Dessertvin: Moscatel

Kaffe m. 1 glas likør eller cognac.

Pris pr. person: 445,-

Ad libitum slutter efter desserten

Velkomstdrink
Pærecider

Forret
Tuncarpaccio med sød soya, hjemmebagt brød og smør

Hovedret
Kalveculotte med rødvinssky og kartofler vendt i krydderurter

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert
Blødende chokoladesoufflé med sorbet

Dessertvin: Moscatel

Kaffe med 1 cognac eller likør

Pris pr. person: 525,-

Ad libitum slutter efter desserten

Velkomstdrink
Mousserende vin – sød hvid, sød rød eller tør hvid

Forret
Hummersuppe med hvid fisk, friskbagt brød og smør

Hovedret
Oksemørbrad med årtidens grønt, portvinssky, revet trøffel og pommes Anna

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert
Desserttallerken med chokoladekage, is, mousse og frugt

Dessertvin: Moscatel

Kaffe med 1 cognac eller likør.

Pris pr. person: 595,-

Ad libitum slutter efter desserten

Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Hjertesalat med løg og olie/eddike dressing
  • Salat af rå blomkål og broccoli med urter
  • Frisk pastasalat
  • Stegt unghanebryst
  • Helstegt oksefilet med honning-dijon
  • Frikadeller
  • Flødekartofler
  • Whiskeysauce

Dessert:

  • Hjemmelavet frugtstang med flødeskum

Pris pr. person: 285,-

Forret:
Bagt torsk med topping, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Årstidens kålsalat
  • Rødbedetatar med rygeost
  • Salat af knoldselleri, blegselleri, æbler og nødder
  • Marineret svinenakke
  • Braisseret oksebryst med peberrodssauce
  • Kartoffelgratin
  • Honningglaseret kyllingebryst med rosmarin
  • Kantarelsauce

Dessert:

  • Hjemmebagt æblekage

Pris pr. person: 295,-

Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Salat af søde kartofler og bagte løg med gedeost
  • Salat af persillerod, grønkål og æbler
  • Salat af avocado, mandler og rød grape
  • Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner
  • Unghane stegt i honning
  • Helstegt oksefilet med pesto
  • Varm grøntsagstærte
  • Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter

Pris pr. person: 275,-

Buffet:

  • Ristede brunchpølser
  • Røget laks med urtecreme
  • Lun grøntsagstærte
  • Pandekager med sirup
  • Røræg med bacon
  • Rullepølse
  • Oksespegepølse
  • Paté
  • Græsk yoghurt med müsli og sirup
  • Frisk frugt
  • Osteanretning
  • Marmelade
  • Friskbagt brød
  • Kaffe, te, æble- og appelsin juice ad libitum under maden

Pris pr. person: 210,-

Tilvalg til buffeten:
Croissant med rejesalat 20,- | Wienerbrød 15,- |

Brunch serveres i tidsrummet 11:00-14:00.

Tilvalg efter brunchen:

Kaffe og lagkage 65,- | medbring egen kage 35,-

  • Hvide sild og karrysild, rugbrød, smør og fedt – serveres på bordet

Buffet 1. servering

  • Æg og rejer
  • Fiskefilet med citron og remoulade

Buffet 2. servering

  • Hønsesalat med bacon
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ribbensteg med rødkål og surt
  • Lune mørbradbøffer med bløde løg
  • Lun leverpostej med bacon og champignon

Buffet 3. servering

  • Ost, kiks og druer
  • Gammeldags frugtsalat

– friskbagt brød serveres til buffeten

Pris pr. person: 235,-

Til vores buffeter kan man tilkøbe ad libitum til middagen a 215,- per person: Velkomstdrink | Husets hvidvin | Husets rødvin | Husets dessertvin | Isvand, øl og sodavand | Kaffe/the med 1 glas cognac eller likør

Ad libitum slutter efter desserten, derefter afregnes der efter forbrug.

Alle priser er per person. Børn under 12 år 1/2 pris.

Sammensæt selv menuer
  • Marinerede rejer med avocadocreme 80,-
  • Bagt torsk med rødløgs-æblekompot 80,-
  • Tarteletter med høns i asparges 70,- (serveres ikke med brød)
  • Spinatroulade med røget laks 80,-
  • Varmrøget laks med kapersdressing 85,-
  • Rejecocktail 70,-
  • Soyamarineret tun med pesto 90,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør

  • Helstegt oksemørbrad med årstidens grønt og portvinssky 225,-
  • Helstegt oksefilet med årstidens grønt, pommes rissolleés og bearnaisesauce 205,-
  • Kalveculotte med årtidens grønt, kartofler vendt i krydderurter og rødvinssauce 195,-
  • Bryst af Unghane med braiseret kål og Pommes Duchess 185,-
  • Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorffsalat, vildtsauce og sødt og surt 195,-
  • Svinekam Danoise Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål, surt og skysauce 185,-
  • Lammeculotte med årtidens grønt, kartoffelgratin og sauce 195,-
  • Chokolademousse 70,-
  • Pandekager med is 65,-
  • Blødende chokoladesoufflé med vaniljeis 75,-
  • Variation of sorbet is 65,-
  • Isdessert med frugt 65,-
  • Desserttallerken med chokoladekage, mousse, is og frugt 80,-
  • Nøddekurv med is og frisk frugt 75,-
  • Pannacotta med skovbærkompot 60,-
  • Snitter 3 stk på rugbrød 70,-
  • Lune frikadeller med kartoffelsalat, rugbrød og smør 75,-
  • Røde eller alm. pølser med brød og tilbehør 65,-
  • Thaisuppe med rejer og rejechips 75,-
  • Aspargessuppe med kødboller, porrer og friskbagt brød 70,-
  • Hønsekødsuppe med kød, melboller og friskbagt brød 70,-
  • Fransk løgsuppe med ostebrød 75,-
  • Charcuteri og oste med friskbagt brød 90,-

Til vores sammensæt selv menuer kan man tilkøbe ad libitum til middagen a 215,- per person: Velkomstdrink | Husets hvidvin | Husets rødvin | Husets dessertvin | Isvand, øl og sodavand | Kaffe/the med 1 glas cognac eller likør

Ad libitum slutter efter desserten, derefter afregnes der efter forbrug.

Alle priser er per person. Børn under 12 år 1/2 pris.

PRINT MENUER SOM PDF

Månedens Menu

Oktober

Forret
Blinis m/laks

Hovedret
Svinekæber, mos, svampe og urter

Dessert
Ostekage

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 300,-

X