Loading...
FESTMENUER 2017-10-20T16:39:16+00:00
Bestilling af fester og andre arrangementer

Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 15 kuverter for festbuffeter

Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Depositum betales inden 6 dage.

Senest en måned for arrangementet:
Kontakt hotelchef Kasper Lomholdt via mail: kasper@sidesporet.dk for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.

Priserne er pr. person, – børn under 12 år – halv pris.

Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer (250 personer ved café borde)
Se vores festmenuer / buffeter eller sammensæt selv din menu.

Lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, blomster, oprydning, servering/ betjening er incl. i menupriserne.
Specielle blomster & dekorationer er I velkommen til selv at medbringe.

Telefon 59 40 08 66 | restaurant@sidesporet.dk

Festmenuer, buffeter, brunch

Velkomstdrink:
Mousserende vin – sød hvid, sød rød eller tør hvid

Forret:
Varmrøget laks med kaperscreme, hjemmebagt brød og smør

Hovedret:
Helstegt oksefilet med årstidens grønt, rødvinssauce og ovnbagte kartofler

Eller 

Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorffsalat, vildt sauce, sødt og surt

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert:
Isdessert med frisk frugt

Dessertvin: Moscatel

Kaffe med 1 glas likør eller cognac

Pris pr. person: 495,-

Ad libitum slutter efter desserten

Velkomstdrink
Mousserende vin – sød hvid, sød rød eller tør hvid

Forret
Tarteletter med høns i asparges

Hovedret
Svinekam Danoise med brunede og hvide kartofler, rødkål og brun sovs

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert
Citronfromage med flødeskum

Dessertvin: Moscatel

Kaffe m. 1 glas likør eller cognac.

Pris pr. person: 415,-

Ad libitum slutter efter desserten

Velkomstdrink
Pærecider

Forret
Tuncarpaccio med sød soya, hjemmebagt brød og smør

Hovedret
Kalveculotte med rødvinssky og kartofler vendt i krydderurter

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert
Blødende chokoladesoufflé med sorbet

Dessertvin: Moscatel

Kaffe med 1 cognac eller likør

Pris pr. person: 495,-

Ad libitum slutter efter desserten

Velkomstdrink
Mousserende vin – sød hvid, sød rød eller tør hvid

Forret
Hummersuppe med hvid fisk, friskbagt brød og smør

Hovedret
Oksemørbrad med årtidens grønt, portvinssky, revet trøffel og pommes Anna

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert
Desserttallerken med chokoladekage, is, mousse og frugt

Dessertvin: Moscatel

Kaffe med 1 cognac eller likør.

Pris pr. person: 565,-

Ad libitum slutter efter desserten

Som følge af fastbestemt jagtsæson, kan råvildt kun bestilles i perioden 20/10 til 31/1

Velkomstdrink
Mousserende vin – sød hvid, sød rød eller tør hvid

Forret
Rimet kammusling med urteolie og rugbrød

Hovedret
Lammeryg med årtidens grønt, lammesky, sprød parmesan, kastanje og pommes Anna

Eller

Råvildt med årtidens grønt, vildt sky, sprød parmesan, kastanje og pommes Arissolées

Isvand, vin/øl/sodavand ad libitum til menuen

Dessert
Spongecake med Amaretto og mascaponecreme

Dessertvin: Moscatel

Kaffe med 1 cognac eller likør

Pris pr. person: 625,-

Ad libitum slutter efter desserten

Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Hjertesalat med løg og olie/eddike dressing
  • Salat af rå blomkål og broccoli med urter
  • Frisk pastasalat
  • Stegt unghanebryst
  • Helstegt oksefilet med honning-dijon
  • Frikadeller
  • Flødekartofler
  • Whiskeysauce

Dessert:

  • Hjemmelavet frugtstang med flødeskum

Pris pr. person: 265,-

Forret:
Bagt torsk med topping, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Årstidens kålsalat
  • Rødbedetatar med rygeost
  • Salat af knoldselleri, blegselleri, æbler og nødder
  • Marineret svinenakke
  • Braisseret oksebryst med peberrodssauce
  • Kartoffelgratin
  • Honningglaseret kyllingebryst med rosmarin
  • Kantarelsauce

Dessert:

  • Hjemmebagt æblekage

Pris pr. person: 295,-

Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken

Buffet:

  • Salat af søde kartofler og bagte løg med gedeost
  • Salat af persillerod, grønkål og æbler
  • Salat af avocado, mandler og rød grape
  • Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner
  • Unghane stegt i honning
  • Helstegt oksefilet med pesto
  • Varm grøntsagstærte
  • Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter

Pris pr. person: 260,-

Buffet:

  • Ristede brunchpølser
  • Røget laks med urtecreme
  • Lun grøntsagstærte
  • Pandekager med sirup
  • Røræg med bacon
  • Rullepølse
  • Oksespegepølse
  • Paté
  • Græsk yoghurt med müsli og sirup
  • Frisk frugt
  • Osteanretning
  • Marmelade
  • Friskbagt brød
  • Kaffe, te, æble- og appelsin juice ad libitum under maden

Pris pr. person: 185,-

Tilvalg til buffeten:
Croissant med rejesalat 20,- | Wienerbrød 15,- |

Brunch serveres i tidsrummet 11:00-14:00.

Tilvalg efter brunchen:

Kaffe og lagkage 65,- | medbring egen kage 35,-

  • Hvide sild og karrysild, rugbrød, smør og fedt – serveres på bordet

Buffet 1. servering

  • Æg og rejer
  • Fiskefilet med citron og remoulade

Buffet 2. servering

  • Hønsesalat med bacon
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ribbensteg med rødkål og surt
  • Lune mørbradbøffer med bløde løg
  • Lun leverpostej med bacon og champignon

Buffet 3. servering

  • Ost, kiks og druer
  • Gammeldags frugtsalat

– friskbagt brød serveres til buffeten

Pris pr. person: 205,-

Til vores bufetter kan man tilkøbe ad libitum til middagen a 195,- per person: Velkomstdrink | Husets hvidvin | Husets rødvin | Husets dessertvin | Isvand, øl og sodavand | Kaffe/the med 1 glas cognac eller likør

Ad libitum slutter efter desserten, derefter afregnes der efter forbrug.

Alle priser er per person. Børn under 12 år 1/2 pris.

Sammensæt selv menuer
  • Marinerede rejer med avocadocreme 75,-
  • Bagt torsk med rødløgs-æblekompot 75,-
  • Tarteletter med høns i asparges 65,- (serveres ikke med brød)
  • Spinatroulade med røget laks 75,-
  • Varmrøget laks med kapersdressing 80,-
  • Rejecocktail 65,
  • Soyamarineret tun med pesto 85,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør

  • Helstegt oksemørbrad med årstidens grønt og portvinssky 215,-
  • Helstegt oksefilet med årstidens grønt, pommes rissolleés og bearnaisesauce 195,-
  • Kalveculotte med årtidens grønt, kartofler vendt i krydderurter og rødvinssauce 185,-
  • Bryst af Unghane med braiseret kål og Pommes Duchess 175,-
  • Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, waldorffsalat, vildtsauce og sødt og surt 185,-
  • Svinekam Danoise Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål, surt og skysauce 175,-
  • Lammeculotte med årtidens grønt, kartoffelgratin og sauce 185,-

Chokolademousse 65,-

Pandekager med is 60,

Blødende chokoladesoufflé med vaniljeis 65,-

Variation of sorbet is 60,-

Isdessert med frugt 60,-

Desserttallerken med chokoladekage, mousse, is og frugt 75,-

Nøddekurv med is og frisk frugt 70,-

Pannacotta med skovbærkompot 55,-

Snitter 3 stk på rugbrød 65,-

Lune frikadeller med kartoffelsalat, rugbrød og smør 70,-

Røde eller alm. pølser med brød og tilbehør 60,-

Thaisuppe med rejer og rejechips 70,-

Aspargessuppe med kødboller, porrer og friskbagt brød 65,-

Hønsekødsuppe med kød, melboller og friskbagt brød 65,-

Fransk løgsuppe med ostebrød 70,-

Charcuteri og oste med friskbagt brød 85,-

Til vores sammensæt selv menuer kan man tilkøbe ad libitum til middagen a 195,- per person: Velkomstdrink | Husets hvidvin | Husets rødvin | Husets dessertvin | Isvand, øl og sodavand | Kaffe/the med 1 glas cognac eller likør

Ad libitum slutter efter desserten, derefter afregnes der efter forbrug.

Alle priser er per person. Børn under 12 år 1/2 pris.

Menu november

Forret
Græskarsuppe

Hovedret
Fasanbryst m/ Svampe, Druer & Rösti

Dessert
Æbledessert m/ Crumble

2 retter 245,-
3 retter 285,-

Book værelse
X