Tyrkisk Bad – Sidesporet

Et unikt wellness og bademiljø med udsigt over Holbæk Fjord. Du kommer til at arbejde i unikke omgivelser sammen med et dygtigt team – med forskellige baggrunde. Tyrkisk Bad er en unik oase i Holbæk. Her har gæsterne mulighed for at koble af, opleve velvære, nærvær og få renset krop, sind og sjæl.

F.eks et perfekt Studiejob eller bijob. KUN weekend.

Din baggrund

Obs: Det er en stor fordel hvis du er fysioterapeutstuderende, der er færdig med modul 2 (1. semester), og du kan se dig selv i jobbet igennem din studietid.

Din faglige baggrund kan være; uddannet massør, uddannelse inden for social og sundhedsområdet, fysioterapi, eller anden alternativ behandling (f. eks Fodzone behandler, Kropsterapeut, Kosmetolog eller lign.)

Vi opfordrer også studerende til at søge, f. eks fysioterapi studerende, SoSu-studerende, sygeplejerskestuderende eller lign. DU VIL FÅ EN GRUNDIG OPLÆRING!

DU ELSKER VARME OG VAND! Da 90% af vores massager foregår i hamam, med vand og sæbe. Der er 40 grader.

Du skal have lyst til at arbejde serviceorienteret og professionelt med mennesker inden for Spa og Wellness området. Her har du vores gæster i centrum, på en nærværende og alsidig måde. Du skal være kvalitetsbevidst. Du oplæres i Tyrkisk Bads koncept og sættes grundigt ind i alle behandlingsformerne, der dækker over vask- og kropsmassager.

Vi opfordrer alle uanset køn, etnicitet eller religion at søge stillingen, dog er det vigtigt at du har rimelige mundtlige dansk kundskaber, eller taler flydende engelsk.

Du skal have lyst til, at arbejde med mennesker tæt på, i et roligt Wellness miljø på en etisk, moden, professionel og serviceminded måde. Vi gør opmærksom på, at du som massør ikke udøver sygdomsbehandlende massage, men KUN velværemassage, efter Tyrkisk Bads koncept, hvor gæsten er i centrum.

Du skal kunne arbejde på fleksible tidspunkter, i weekender mellem kl. 10.00 – 20.30. PRIMÆRT LØRDAG OG SØNDAG – DU SKAL DERFOR IKKE SØGE, HVIS DU IKKE ER INDFORSTÅET MED DETTE. Enkelte hverdage med kort varsel, kan også forekomme, – hvis det ønskes, samt afløsning ved ferie og sygdom. Dine opgaver kan tillige være alsidige og du skal kunne arbejde selvstændigt og være fleksibel ift. øvrige arbejdsopgaver, der til sammen giver vores gæster en unik helhedsoplevelse i Tyrkisk Bad.

Du er ikke lønnet som selvstændig, men som almindelig lønmedarbejder med feriepenge, betalte pauser osv. Startløn er 150 kr. efter x antal massagetimer, stiger lønnen til 170 kr. Minimums vagtlængde er altid 3 timer. Vil du hellere aflønnes på regning, kan dette i nogle tilfælde lade sig gøre, der taler i løn til samtale.

Du vil kunne tilbydes et variabelt timeantal pr. måned og der tages hensyn til dine ønsker for arbejdstider.

Se mere om omkring Tyrkisk Bad, vores behandlinger og Sidesporet som virksomhed sidesporet.dk

Sidesporet er en Non profit fond, der har fokus på at skabe kulturelle oplevelser og beskæftigelse i Holbæk kommune.

Send din ansøgning til tina@sidesporet.dk – skriv massøransøgning i emnefelt.