SOMMERKONCERTER PÅ FILMTORVET

I år indtager Michael Falch og Lis Sørensen Filmtorvet på havnen i Holbæk til stor dobbeltkoncert lørdag d. 12. august.

Vi ser meget frem til årets store dobbeltkoncert, og vi glæder os til at se Filmtorvet fyldt med glade mennesker og fantastisk musik!

Læs mere om de to artister herunder.

MICHAEL FALCH – SOLO
Efter et højspændt år med MALURTs gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur. Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden MALURT-eventyret turnerede han både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.

I foråret 2023 pakker han imidlertid atter sine akustiske guitarer og drager på en omfattende turné, der bringer ham både til Det kongelige Teater og en række andre gode spillesteder rundt i landet. Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på 5. årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge.

Falchens solokoncerter er berømmede for deres enestående nærvær, og selv om den garvede performer nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer der ikke til at mangle intensitet. Michael Falch kan nemlig øse af et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde. Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser.

Hans soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

LIS SØRENSEN MED BAND
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensen har med sig på scenen sit fantastiske band:
Jonas Krag
Mads Michelsen
Mikkel Riber
Steen Rasmussen

OM SOMMERKONCERTER PÅ FILMTORVET

Sommerkoncerter på Holbæk Havn foran biografen fandt sted første gang under pandemien i 2020. Publikum tog godt imod konceptet, og det var en stor succes med en mindre og meget overskuelig koncertplads i smukke omgivelser ved Fjorden. Det efterfølgende år spillede vi 6 mindre koncerter og i 2022 spillede vi Queen Machine med små 2000 gæster.
Vi ser meget frem til årets store dobbeltkoncert, og vi glæder os til at se Filmtorvet fyldt med glade mennesker og fantastisk musik!

PROGRAM
Lørdag den 12. august 2023

Kl 17.00
Pladsen på Filmtorvet åbner

Kl 19.00
Michael Falch solo

Kl 21.00
Lis Sørensen med band

Kl 23.30
Pladsen lukker

PRAKTISK INFO

Det er ikke tilladt at medbringe stole, borde, paraplyer, mad og drikkevarer på koncertpladsen.
Der vil blive opsat borde og bænke (ca. 500 siddepladser) på koncertpladsen.

SPISESTEDER

Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen.

Fra Foodsters:

  • Pulled pork burger m. fritter (også som vegetar)
  • Pizza Pepperoni eller skinke
  • Vegetar pizza

Tango Tapas:

Tapasbox: Chorizo, seranoskinke, laks, kulmule, tærte, oliven, ost, brød

Du kan allerede nu forudbestille Musik Tapasboxen: