Middag på Restaurant Sidesporet
Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00
Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk
!OBS!
Der vil på nedenstående datoer, ikke være mulighed for at bestille fra vores a la carte kort – der vil i stedet være en fast menu.
Kontakt restauranten på ovenstående telefonnummer, for nærmere info eller ved spørgsmål.
Juni:
d. 12/6 = Kun månedens menu
d. 13/6 = Kun månedens menu
d. 14/6 = Kun månedens menu
d. 16/6 = Kun månedens menu
d. 18/6 = Kun månedens menu
d. 21/6 = Kun månedens menu
d. 22/6 = Kun månedens menu
d. 23/6 = Kun månedens menu
d. 26/6 = Kun månedens menu
d. 28/6 = Kun månedens menu
d. 29/6 = Kun månedens menu
Juli:
d. 8/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 9/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 10/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 16/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 17/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 28/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 29/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 30/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 31/7 = varmrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert
August:
d. 3/8 = salat med jomfruhummer + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 5/8 = salat med jomfruhummer + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 9/8 = salat med jomfruhummer + oksemørbrad + valgfri dessert
d. 23/8 = salat med jomfruhummer + oksemørbrad + valgfri dessert
MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-
Juni
Forret:
Hvide Asparges
Chile Rejer & Sauce mousseline.
Hovedret:
Oksemørbrad.
Grillet hjertesalat, Asparges & Pariser karotter.
Nye danske kartofler samt kryddersmør.
Dessert:
Rabarber.
Vaniljeis & Sprødt
Juli
Stegt rødspætte.
Sæsonens grønt, nye danske kartofler & smørsovs.
285,- pr. person
August
Forret:
Jomfruhummer.
Hummerhaler i en let salat m. friske bær samt hvidløgscreme.
Serveres med brød.
Hovedret:
Kyllingebryst.
Hopballemølle Kyllingebryst.
Ristet Kartoffel, svampe samt spinat, serveres med kryddersmør.
Dessert:
Jordbær.
Basilikum og jordbær vendt sammen. Servers med vaniljeis toppet med balsamico glace.
September
Forret:
Tatar.
Kalveinderlår hakket fint, rørt med whisky, kapers, løg, æggeblomme, estragon samt ramsløg creme. Servers på smørristet brød.
Hovedret:
Gris.
Bryst af DANSK Bertel gris
Glaseret bryst med romanesco, palmekål & pekannød. Dertil sauce med øl og ingefær monteret med æblestykker.
Dessert:
Pære.
Lun tærte servers med karamel lavet på brun farin samt.
Creme fraiche 38%.
Oktober
Forret:
Gråand.
Bao Buns med fyld af gråand samt en let salat.
Kinaradisser, gulerod samt hvidkål vendes i let marinade med ingefær, lime & chili.
Hovedret:
Kalv.
Kæbe serveres med frikassé & saltbagt selleri.
Dessert:
Hyldebær.
Klassisk suppe lavet på Hyldebær.
Serveres med sukkerristet brød samt Arla unika 48%
Forret
Soyamarineret tun. Sesammayo. Friskbagt brød. 130,-
Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island. Friskbagt brød. 120,-
Koldrøget laks. Peberrodscreme. Friskbagt brød. 125,-
Hovedret
Hakkebøf. Nye danske kartofler. Bløde løg. Surt. Skysovs. 225,-
*Steges medium
Dansk Ørredfilet. Ratatouille. Blomkål. Sauce Blanquet. 255,-
Kalveribeye. Sæsonens grønt. Nye danske kartofler. Kryddersmør. 265,-
*Steges medium
Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk). 205,-
Dessert
Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-
Panna Cotta. Coulis. Crumble. 105,-
Rødgrød med fløde. 100,-
Gammeldags æblekage. Æblegrød. Makron. Flødeskum. 85,-
Børnemenuer
– Serveres til børn under 12 år
Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-
Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk
Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-
Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 60,-