Middag på Restaurant Sidesporet

Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

!OBS!
Der vil på nedenstående datoer, ikke være mulighed for at bestille fra vores a la carte kort – der vil i stedet være en fast menu.
Kontakt restauranten på ovenstående telefonnummer, for nærmere info eller ved spørgsmål.

September:
d. 16/9 = koldrøget laks + oksemørbrad + valgfri dessert

November:
Fra d. 21/11 til og med d. 30/11 = november måneds menu eller vores julemenu

December:
Fra d. 1/12 til og med d. 20/12 = december måneds menu eller vores julemenu

MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-

September

Forret:
Tatar.
Kalveinderlår hakket fint, rørt med whisky, kapers, løg, æggeblomme, estragon samt ramsløg creme. Servers på smørristet brød.

Hovedret:
Gris.
Bryst af DANSK Bertel gris 💚💚💚
Glaseret bryst med romanesco, palmekål & pekannød. Dertil sauce med øl og ingefær monteret med æblestykker.

Dessert:
Pære.
Lun tærte servers med karamel lavet på brun farin samt.
Creme fraiche 38%.

Oktober

Forret:
Gråand.
Bao Buns med fyld af gråand samt en let salat.
Kinaradisser, gulerod samt hvidkål vendes i let marinade med ingefær, lime & chili.

Hovedret:
Kalv.
Kæbe serveres med frikassé & saltbagt selleri.

Dessert:
Hyldebær.
Klassisk suppe lavet på Hyldebær.
Serveres med sukkerristet brød samt Arla unika 48%

November 

Forret:
Vaffel.
Chilenske rejer, peberrodscreme og koriander.

Hovedret:
Fasan.
Bacon, svampe, druer og nødder.
Pommes rissolles med urter.

Dessert:
Trifli.
Æble, kvæde samt kagecreme pyntet med flødeskum.


December

Forret:
Rejeocktail.
Rejer, dressing, asparges, salat, tomat & citron.

Hovedret:
Gris.
Braiseret kæber, sovs samt grov mos & urter.

Dessert:
Klassisk Fromage.
Flødeskum & citronskal.

Forret

Soyamarineret tun med sesammayo & friskbagt brød. 130,-

Rejecocktail. Salat, hjemmelavet Thousand Island & friskbagt brød. 120,-

Koldrøget laks med peberrodscreme & friskbagt brød. 125,-

Hovedret

Hakkebøf. 245,-
Serveres med kogte kartofler, bløde løg, surt & skysovs. 
*Steges medium

Oksesteak. 275,-
Serveres med pommes frites, sæsonens grønt samt pebersovs.  
*Steges medium

Wienerschnitzel. 255,-
Serveres med Pommes sauté, ærter, ”dreng” & skysovs.

Ørred. 255,-
Grillet dansk ørred fra Musholm.
Serveres med Ristet romanesco, grønkål samt æbler &  kapers. På bund af Blomkålspuré.

Linse Cassoulet. 225,-
Med tomat & urter (vegansk).

Dessert

Chokolademousse med flødeskum & coulis. 95,-

Panna Cotta med coulis & crumble 105,-

Pandekage med vaniljeis & chokoladesovs. 100,-

Blødende chokoladesouffle med nøddekrokant & vaniljeis. 105,-

Chokoladekage med chokolademousse & sorbetis. 105,-

Gammeldags æblekage, med æblegrød, makroner & flødeskum. 85,-

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 60,-