Middag på Restaurant Sidesporet

Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-

April

Forret:
Tre Crustader med Ørredrogn fra Musholm.
Avocadocreme & Ørredrogn.
Arla Unika creme fraiche 48% & Ørredrogn.
Ørredrogn toppet med æggeblomme.

Hovedret:
Boeuf Onglet.
Variation af sauteret kål. Sød kartoffel.
Serveres på bund af Gastrik.

Dessert:
Praliné, Appelsin & Mørdej

Maj

Forret:
Mousse af Gråandelever.
Ribs & sprød tuille.

Hovedret:
Søtunge.
Bund af Kartoffelcreme.
Spinat & svampe.
Fint hakket purløg samt Caviar.

Dessert:
To Pani puri.
Hasselnøddecreme.
Toppet med hindbærmousse.
&
Baileys mousse.
Toppet med Hasselnøddecreme.

Juni

Forret:
Hvide Asparges
Chile Rejer & Sauce mousseline.

Hovedret:
Oksemørbrad.
Grillet hjertesalat, Asparges & Pariser karotter.
Nye danske kartofler samt kryddersmør.

Dessert:
Rabarber.
Vaniljeis & Sprødt

Forret

Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-

Rejecocktail. Salat. Hjemmelavet Thousand Island. Friskbagt brød. 120,-

Varmrøget Laks. Rygeost. Friskbagt brød. 125,-

Suppe. (spørg tjeneren på dagen). 105,-

Hovedret

Hakkebøf af oksekød. Bløde løg, skysovs & kogte kartofler. 225,-
*Steges medium

Wienerschnitzel af kalveinderlår. Pommes sauté. Ærter. Skysauce. 255,-

Dansk Ørredfilet. Ratatouille. Blomkål. Sauce Blanquet. 255,-

Oksesteak. Puré. Fritter. Sæsonens grønt. Madagaskar- pebersovs. 265,-
*Steges medium
*Tilkøb af bearnaise: 30,-

Bygotto. Svampe. Grønt. Mascarpone. (kan laves vegansk). 205,-

Sidesalat  – som tilbehør til en hovedret. 70,-

Dessert

Pandekage. Vanilleis. Flødeskum. Chokoladesauce. 100,-

Chokolademousse. Flødeskum. Coulis. 95,-

Blødende chokoladesoufflé. Vanilleis. Coulis. 105,-

Créme Brûlèe. 109,-

Chokoladekage. Sorbet. 109,-

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 50,-