Middag på Restaurant Sidesporet

Forretter, hovedretter, månedens menu, desserter og børnemenuer serveres mellem kl. 17:00-21:00

Bordbestilling anbefales
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

!OBS!
Der vil på nedenstående datoer, ikke være mulighed for at bestille fra vores a la carte kort – der vil i stedet være en fast menu.
Kontakt restauranten på ovenstående telefonnummer, for nærmere info eller ved spørgsmål.

November:
Fra d. 21/11 til og med d. 30/11 = november måneds menu eller vores julemenu

December:
Fra d. 1/12 til og med d. 14/12 = december måneds menu eller vores julemenu

MÅNEDENS MENU
2-retters: 315,-
3-retters: 365,-

Julemenu:

Forret:
Gravad laks & dilddressing.

Hovedret:
Stegt andelår.
Sauteret rødkål m. granatæble & appelsinglace.
Pommes Fondant, æblepuré & andesovs.

Dessert:
Ris a la mande-is.
Puffet ris, mandelsplitter & amarena kirsebær.


December

Forret:
Rejeocktail.
Rejer, dressing, asparges, salat, tomat & citron.

Hovedret:
Gris.
Braiseret kæber, sovs samt grov mos & urter.

Dessert:
Klassisk Fromage.
Flødeskum & citronskal.

Januar

Forret:
Rødbede.
Bagt rødbede med honning. Hertil jordskokker.
Serveres på bund af ristet grønkål m. syltet sennepsfrø samt skum lavet på røgeost & creme fraiche.

Hovedret:
Krondyr-ryg.
Rosastegt Krondyrryg. Madeira/enebær glace.
Ristet Kejserhatte med nødder, pommes Anna samt bagt æble

Dessert:
Blommer.
Bagte blommer med marcipan.

Februar

Forret:
Rejer.
Ferskvandsrejer. Serveres med Crudite af porre, pære, samt persillerod.
Vendes i senneps vinaigrette.

Hovedret:
Kulmule.
Kulmule stegt på skin.
Serveres med beder, grønkål samt karsecreme.

Dessert:
Cheesecake.
Bagt Cheesecake.

Marts

Forret:
Laks.
Tatar af Laks. Serveres på smørristet lyst brød.
Toppet med mangochutney.

Hovedret:
Kyllingebryst.
Hopballe Mølle kyllingebryst.
Serveres med en varm salsa lavet på peberfrugt, løg og tomat.
Hertil en velouté med basilikum.

Dessert:
Crème brûlée.
Klassisk Crème brûlée serveres med syrlig æblesorbet.

Børnemenuer

– Serveres til børn under 12 år

Nuggets af kylling. Fritter. Remoulade. 95,-

Fiskefilet. Fritter. Remoulade. 95,-
*vi tager forbehold for udsolgt af frisk fisk

Hakkebøf. Ærter. Fritter. Remoulade. 105,-

Isdessert. Blandet is. Flødeskum. Chokoladesauce. 60,-

I januar er vi tilbage med vores a la carte kort


Forretter:

Soyamarineret tun med sesammayo & friskbagt brød. 130,-

Rejecocktail. Salat, hjemmelavet Thousand Island & friskbagt brød. 120,-

Koldrøget laks med peberrodscreme & friskbagt brød. 125,-

Hovedretter:

Hakkebøf. 245,-
Serveres med kogte kartofler, bløde løg, surt & skysovs. 
*Steges medium
** Tilføj spejlæg 15,-

Oksesteak. 275,-
Serveres med pommes frites, spidskål, sæsonens grønt samt pebersovs.  
*Steges medium
** Tilkøb af bearnaise 30,-

Wienerschnitzel. 255,-
Serveres med Pommes sauté, ærter, ”dreng” & skysovs.

Ørred. 255,-
Grillet dansk ørred fra Musholm.
Serveres med Ristet romanesco, grønkål samt æbler &  kapers. På bund af Blomkålspuré.

Bønne Cassoulet. 225,-
Med tomat & urter (vegansk).

Desserter:

Chokolademousse med flødeskum & coulis. 95,-

Panna Cotta med coulis & crumble 105,-

Pandekage med vaniljeis & chokoladesovs. 100,-

Blødende chokoladesouffle med nøddekrokant & vaniljeis. 105,-

Gammeldags æblekage, med æblegrød, makroner & flødeskum. 85,-